vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aldıkları eğitimle yemek yapmanın püf noktalarını öğreniyorlar

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2022 - 11:08, Güncelleme: 20.10.2022 - 10:57 817+ kez okundu.
 

Aldıkları eğitimle yemek yapmanın püf noktalarını öğreniyorlar

Aldıkları eğitimle yemek yapmanın püf noktalarını öğreniyorlar
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri geleceğin usta aşçıları olmak için eğitim görüyor.Tavşanlı ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği aşçı yardımcılığı ve çıraklığı kursları ilgi gördü.Tavşanlı’daki kursta, Osmanlı mutfağı ile yöresel yemekler öğretilirken, hazırlanan yemekler de çok beğeni aldı. Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen kursa katılan 25 kişi birbirinden lezzetli yemekler yapmak için yarışırken kursiyerler hazırladıkları yemekleri birbirlerine ikram ediyor.Halk Eğitim Merkezi Aşçı eğitimcisi Ayhan Çağlar, "Halk Eğitim Merkezimizin gençlere ve ev hanımlarına yönelik yapmış olduğu aşçı çıraklığı kursu 178 saat ve ikinci aşama olan 450 saat aşçı yardımcılığı kursumuz mevcut şu anda. Oldukça fazla da talebimiz var ve yaklaşık 200 kişiden de talep var. Birçok kursiyerimiz ev hanımı ve her halükarda evde yemek yapıyor. Fakat evde doğru bildikleri bazı şeylerin yanlış olduğunu göstermek, 10 -20 kişilik değil de 80 -100 kişilik yemek yapmanın püf noktalarını göstermek buradaki amacımız" dedi.Kursiyerler bazı doğru bildiklerinin yanlış olduğunu burada öğrendiklerini ifade ederken yemek yapımının ve sunumun püf noktalarını öğrendiklerini belirterek Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Alparslan, "Kursiyerlerimiz çok iyi yemek yapıyorlar. Hepsinin iyi birer aşçı olacaklarına inanıyorum” dedi.
Aldıkları eğitimle yemek yapmanın püf noktalarını öğreniyorlar
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri geleceğin usta aşçıları olmak için eğitim görüyor.
Tavşanlı ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği aşçı yardımcılığı ve çıraklığı kursları ilgi gördü.
Tavşanlı’daki kursta, Osmanlı mutfağı ile yöresel yemekler öğretilirken, hazırlanan yemekler de çok beğeni aldı. Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen kursa katılan 25 kişi birbirinden lezzetli yemekler yapmak için yarışırken kursiyerler hazırladıkları yemekleri birbirlerine ikram ediyor.
Halk Eğitim Merkezi Aşçı eğitimcisi Ayhan Çağlar, "Halk Eğitim Merkezimizin gençlere ve ev hanımlarına yönelik yapmış olduğu aşçı çıraklığı kursu 178 saat ve ikinci aşama olan 450 saat aşçı yardımcılığı kursumuz mevcut şu anda. Oldukça fazla da talebimiz var ve yaklaşık 200 kişiden de talep var. Birçok kursiyerimiz ev hanımı ve her halükarda evde yemek yapıyor. Fakat evde doğru bildikleri bazı şeylerin yanlış olduğunu göstermek, 10 -20 kişilik değil de 80 -100 kişilik yemek yapmanın püf noktalarını göstermek buradaki amacımız" dedi.
Kursiyerler bazı doğru bildiklerinin yanlış olduğunu burada öğrendiklerini ifade ederken yemek yapımının ve sunumun püf noktalarını öğrendiklerini belirterek Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Alparslan, "Kursiyerlerimiz çok iyi yemek yapıyorlar. Hepsinin iyi birer aşçı olacaklarına inanıyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop