ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERDEN BİN 500 KİŞİLİK PİLAV HAYRI

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya'nın ağabeyi  merhum Atanur Kaya'nın 3'üncü yıl dönümünde Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği binasında Mevlidi Şerif okundu ve  bin 500 kişilik pilav ayran hayrı Gerçekleşti.

Hayra Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Bilir, Ak Parti Şehzadeler ilçe yöneticisi Burhan Ertek,  Manisa İl Jandarma Komutanlığından  Üsteğmen Hasan Ulutürk, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Gazi Sosyal İşler Sorumlusu Gazi Ercan Okumuş, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya yaptığı açıklamada "12.10.2020 Günü Manisa İl Emniyet Müdürlüğünde Teknisyen Yardımcısı Olarak Görev Yapmakta İken Amansız bir Hastalığa Yakalanarak Hayatını Kaybeden ağabeyim  Merhum Atanur Kaya 'nın 3'üncü yıl dönümünde hayatını kaybetmiş tüm gazilerimiz ve şehitlerimiz için Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Binasında Mevlidi Şerif okuttuk. Bin 500 kişilik  pilav ayran Hayrını Gerçekleştirdik.  Gerçekleştirdiğimiz hayrımıza yoğun bir katılım oldu. Katılım gösteren tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Allah okuduğumuz Mevlidi Şerif-i ve Bin 500 kişilik  pilav ayran hayrını kabul etsin"dedi.