vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Daiichi Sankyo Türkiye, Onkoloji İş Birimini Kurdu

26.09.2024 - 14:24, Güncelleme: 26.09.2024 - 14:24 196 kez okundu.
 

Daiichi Sankyo Türkiye, Onkoloji İş Birimini Kurdu

Kardiyovasküler hastalıklar alanındaki güvenilir çalışmalarından aldığı güçle onkoloji portföyünü de Türkiye’deki hastaların hizmetine sunmaya başlayan şirket, meme kanseri tedavisinde hastalara umut olacak yenilikçi ürününü Türk tıbbının hizmetine sundu. 120 yılı aşan bilimsel uzmanlığından aldığı güçle sınıfında öncü ilaç ve yöntemler geliştiren, Japonya’nın en büyük ilaç firmalarından biri olan Daiichi Sankyo, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 20’den fazla ülkede yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunmaya kendini adıyor. Bu kapsamda, dokunduğu hayatlarda her gün bir fark yaratmak üzere çalışan Daiichi Sankyo Türkiye, onkoloji iş birimini kurarak kanser tedavisinde meme kanseri ürünü ile onkoloji alanında da faaliyet göstermeye başladı. Toplumun sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunan global ve yenilikçi bir sağlık kuruluşu olma vizyonuyla sağlık çözümleri geliştiren Daiichi Sankyo Türkiye, uzun dönemde doğacak küresel ihtiyaçları tespit ederek çalışmalarını şekillendiriyor. Türkiye’de kardiyoloji alanında uzun yıllardır güvenilir bir çözüm ortağı olarak hizmet veren şirket, tüm dünyada onkolojik ürün merkezli Ar-Ge çalışmalarının arttığını gözlemlemiş ve bu alanda oluşan ihtiyacı tespit ederek ilk olarak meme kanseri hastalığında olmak üzere onkoloji alanındaki portföyünü Türkiye’deki hastaların kullanımına sunmuştur.  Karşılanmamış ihtiyaçlara cevap veren sağlık çözümleri üretmek hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Daiichi Sankyo Türkiye’nin Ülke Müdürü Nazlı Kayın, onkoloji alanındaki yenilikçi ürünleriyle alana yeni bir adım atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını paylaşarak “Daiichi Sankyo olarak, her hasta yolculuğunun benzersiz ve göründüğünden çok daha derin olduğuna inanıyoruz. Bu zorlu süreçte hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermek amacıyla çalışmalarımızı ekip olarak azimle sürdürüyoruz. Yenilikçi antikor-ilaç konjugatları (ADC) platform teknolojisiyle tümör tiplerine yönelik geliştirdiğimiz ileri düzey bir tedavi yöntemiyle ADC teknolojisindeki yedi temel sınırlamayı aşmayı başardık. Kanser tedavisindeki bu olumlu gelişme ile Türkiye’deki hastaların hizmetine yeni ürünümüzü sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız” dedi. Değişen, dönüşen ve farklılaşan tıbbi ihtiyaçlara yanıt veren yenilikçi tedavi yöntemleri geliştirme odağıyla yaptığı her işin merkezine önce insanı konumlayan Daiichi Sankyo Türkiye, “7 yılda 8 yenilikçi onkolojik ürünün hastaların kullanımına sunulması” hedefiyle onkoloji alanındaki tutkusunu ortaya koyuyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kardiyovasküler hastalıklar alanındaki güvenilir çalışmalarından aldığı güçle onkoloji portföyünü de Türkiye’deki hastaların hizmetine sunmaya başlayan şirket, meme kanseri tedavisinde hastalara umut olacak yenilikçi ürününü Türk tıbbının hizmetine sundu.

120 yılı aşan bilimsel uzmanlığından aldığı güçle sınıfında öncü ilaç ve yöntemler geliştiren, Japonya’nın en büyük ilaç firmalarından biri olan Daiichi Sankyo, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 20’den fazla ülkede yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunmaya kendini adıyor. Bu kapsamda, dokunduğu hayatlarda her gün bir fark yaratmak üzere çalışan Daiichi Sankyo Türkiye, onkoloji iş birimini kurarak kanser tedavisinde meme kanseri ürünü ile onkoloji alanında da faaliyet göstermeye başladı.

Toplumun sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunan global ve yenilikçi bir sağlık kuruluşu olma vizyonuyla sağlık çözümleri geliştiren Daiichi Sankyo Türkiye, uzun dönemde doğacak küresel ihtiyaçları tespit ederek çalışmalarını şekillendiriyor. Türkiye’de kardiyoloji alanında uzun yıllardır güvenilir bir çözüm ortağı olarak hizmet veren şirket, tüm dünyada onkolojik ürün merkezli Ar-Ge çalışmalarının arttığını gözlemlemiş ve bu alanda oluşan ihtiyacı tespit ederek ilk olarak meme kanseri hastalığında olmak üzere onkoloji alanındaki portföyünü Türkiye’deki hastaların kullanımına sunmuştur. 

Karşılanmamış ihtiyaçlara cevap veren sağlık çözümleri üretmek hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Daiichi Sankyo Türkiye’nin Ülke Müdürü Nazlı Kayın, onkoloji alanındaki yenilikçi ürünleriyle alana yeni bir adım atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını paylaşarak “Daiichi Sankyo olarak, her hasta yolculuğunun benzersiz ve göründüğünden çok daha derin olduğuna inanıyoruz. Bu zorlu süreçte hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermek amacıyla çalışmalarımızı ekip olarak azimle sürdürüyoruz. Yenilikçi antikor-ilaç konjugatları (ADC) platform teknolojisiyle tümör tiplerine yönelik geliştirdiğimiz ileri düzey bir tedavi yöntemiyle ADC teknolojisindeki yedi temel sınırlamayı aşmayı başardık. Kanser tedavisindeki bu olumlu gelişme ile Türkiye’deki hastaların hizmetine yeni ürünümüzü sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız” dedi.

Değişen, dönüşen ve farklılaşan tıbbi ihtiyaçlara yanıt veren yenilikçi tedavi yöntemleri geliştirme odağıyla yaptığı her işin merkezine önce insanı konumlayan Daiichi Sankyo Türkiye, “7 yılda 8 yenilikçi onkolojik ürünün hastaların kullanımına sunulması” hedefiyle onkoloji alanındaki tutkusunu ortaya koyuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop