vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Esat Öztürk'ten personele zam müjdesi

03.08.2023 - 10:15, Güncelleme: 03.08.2023 - 10:15 817+ kez okundu.
 

Esat Öztürk'ten personele zam müjdesi

Kayseri'nin Yahyalı Belediyesi İmar A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi ile işçi maaşlarına yüzde 46 oranında zam yapıldı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'nin Yahyalı Belediyesi başkanlık makamında yapılan sözleşmenin imza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal ve belediye yetkilileri katıldı. İmza töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan görüşmeler neticesinde toplu iş sözleşmesi imzaladık. Bu ilçenin esenliği için çalışan mesai arkadaşlarımıza Allah ağız tadıyla yedirsin. Maaşlarına %46 oranında zam yaptık. Ülkemizin ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak güzel bir neticeye vardık. Hem sendikamıza hem de mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim iş kazası vermeden güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.” diye konuştu. Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise konuşmasında; “ Yahyalı Belediyesi ile bir süredir devam eden görüşmelerimiz bugün anlaşma sağlanarak imza altına alındı. Seçildiği günden beri her zaman emekçinin yanında olan,  her zaman maaşları ve sosyal hakları gününde ödemeye gayret eden başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün belediyemizde çalışan 100’den fazla personelimizin ve ailelerinin yüzleri güldü. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Kayseri'nin Yahyalı Belediyesi İmar A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi ile işçi maaşlarına yüzde 46 oranında zam yapıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Yahyalı Belediyesi başkanlık makamında yapılan sözleşmenin imza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal ve belediye yetkilileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan görüşmeler neticesinde toplu iş sözleşmesi imzaladık. Bu ilçenin esenliği için çalışan mesai arkadaşlarımıza Allah ağız tadıyla yedirsin. Maaşlarına %46 oranında zam yaptık. Ülkemizin ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak güzel bir neticeye vardık. Hem sendikamıza hem de mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim iş kazası vermeden güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.” diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise konuşmasında; “ Yahyalı Belediyesi ile bir süredir devam eden görüşmelerimiz bugün anlaşma sağlanarak imza altına alındı. Seçildiği günden beri her zaman emekçinin yanında olan,  her zaman maaşları ve sosyal hakları gününde ödemeye gayret eden başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün belediyemizde çalışan 100’den fazla personelimizin ve ailelerinin yüzleri güldü. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop