vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin yılın ilk yarısında net geliri 1,8 milyar TL’ye ulaştı

02.10.2024 - 09:52, Güncelleme: 02.10.2024 - 09:52 13 kez okundu.
 

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin yılın ilk yarısında net geliri 1,8 milyar TL’ye ulaştı

Enerji sektöründe uzmanlığı ve son aylarda attığı adımlar ile öne çıkan IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2024 yılının ilk 6 ayında 1,8 milyar TL net gelir elde etti. IC Enterra’nın ilk yarıda toplam elektrik üretimi ise 722 GWh ile geçen senin aynı dönemine yakın seviyede gerçekleşti.İSTANBUL (İGFA) - IC Holding’in enerji sektöründeki uzmanlığı ile faaliyet gösteren IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2024 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı. IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin elektrik üretimi yılın ilk yarısında 722 GWh ile geçen yılın aynı dönemine yakın seviyede gerçekleşirken, gelirleri 1.8 milyar TL’yi buldu. Aktif toplamı 38,8 miyar TL olan şirket ilk yarıyı 1 miyar 909 milyon net kar ile tamamladı. Yılın ilk yarısında 1,3 milyar TL FAVÖK elde eden IC Enterra, güçlü nakit akışını korudu. 2024 yılı ilk yarı sonuçlarını değerlendiren IC Enterra Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Taşkın Kızılok, “2024 yılı ilk yarısında elde ettiğimiz sonuçlar, IC Enterra’nın yenilenebilir enerji sektöründeki istikrarlı büyümesini ve finansal gücünü gösteriyor. Yeşil enerji kaynaklarını kullanarak Türkiye’nin enerji dönüşümüne katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu başarıyı elde ederken aynı zamanda 1,3 milyar TL FAVÖK rakamına ulaşarak güçlü nakit akışımızı da korumamız, uzun vadeli hedeflerimize ulaşma yolunda ne kadar sağlam adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi. Önümüzdeki dönemde de çevresel sürdürülebilirliği ve operasyonel mükemmeliyeti odağımızda tutarak, yenilenebilir enerji projelerimize yatırım yapmayı sürdüreceğiz” dedi. Türkiye’nin en büyük güneş santrali projelerinden biri olan Hatay’daki YEKA Erzin -2 ile ilgili değerlendirme yapan Kızılok, “Ağustos sonu itibariyle kademeli olarak devreye aldığımız santralimizin yıl sonunda tam kapasite üretime geçmesini hedefliyoruz. İtalya’daki rüzgar santrali projelerimizle ilgili de yatırım takvimimiz planladığımız şekilde ilerliyor. Şirket olarak hem Türkiye’de hem de yurt dışındaki büyüme stratejimizi gerçekleştirmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

Enerji sektöründe uzmanlığı ve son aylarda attığı adımlar ile öne çıkan IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2024 yılının ilk 6 ayında 1,8 milyar TL net gelir elde etti. IC Enterra’nın ilk yarıda toplam elektrik üretimi ise 722 GWh ile geçen senin aynı dönemine yakın seviyede gerçekleşti.

İSTANBUL (İGFA) - IC Holding’in enerji sektöründeki uzmanlığı ile faaliyet gösteren IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2024 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı. IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin elektrik üretimi yılın ilk yarısında 722 GWh ile geçen yılın aynı dönemine yakın seviyede gerçekleşirken, gelirleri 1.8 milyar TL’yi buldu. Aktif toplamı 38,8 miyar TL olan şirket ilk yarıyı 1 miyar 909 milyon net kar ile tamamladı. Yılın ilk yarısında 1,3 milyar TL FAVÖK elde eden IC Enterra, güçlü nakit akışını korudu.

2024 yılı ilk yarı sonuçlarını değerlendiren IC Enterra Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Taşkın Kızılok, “2024 yılı ilk yarısında elde ettiğimiz sonuçlar, IC Enterra’nın yenilenebilir enerji sektöründeki istikrarlı büyümesini ve finansal gücünü gösteriyor. Yeşil enerji kaynaklarını kullanarak Türkiye’nin enerji dönüşümüne katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu başarıyı elde ederken aynı zamanda 1,3 milyar TL FAVÖK rakamına ulaşarak güçlü nakit akışımızı da korumamız, uzun vadeli hedeflerimize ulaşma yolunda ne kadar sağlam adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi. Önümüzdeki dönemde de çevresel sürdürülebilirliği ve operasyonel mükemmeliyeti odağımızda tutarak, yenilenebilir enerji projelerimize yatırım yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye’nin en büyük güneş santrali projelerinden biri olan Hatay’daki YEKA Erzin -2 ile ilgili değerlendirme yapan Kızılok, “Ağustos sonu itibariyle kademeli olarak devreye aldığımız santralimizin yıl sonunda tam kapasite üretime geçmesini hedefliyoruz. İtalya’daki rüzgar santrali projelerimizle ilgili de yatırım takvimimiz planladığımız şekilde ilerliyor. Şirket olarak hem Türkiye’de hem de yurt dışındaki büyüme stratejimizi gerçekleştirmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop