vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Geleceğin şampiyonları Bursa Osmangazi’de yetişiyor

03.08.2023 - 11:38, Güncelleme: 03.08.2023 - 11:38 1168+ kez okundu.
 

Geleceğin şampiyonları Bursa Osmangazi’de yetişiyor

Bursa'da Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında ücretsiz düzenlenen kurslarda eğitim gören minik öğrenciler katılım sertifikalarını aldı.BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi, bünyesinde bulunan 75 tesiste spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Osmangazi Belediyesi tesislerinde bu zamana kadar 34 branşta 208 milli sporcu kazandırdı. 4 bin 759 lisanslı sporcusu bulunan Osmangazi Belediyesi, 1 olimpiyat, 3 dünya, 76 Avrupa,73Balkan ve 570 Türkiye şampiyonu yetiştirerek önemli başarıya imza atarakbünyesinden şampiyon sporcular çıkarttı.Geleceğinşampiyon sporcularınıyetiştirmek için farklı branşlardaspor kursları açarak buradan yeni şampiyonlarçıkartmak için mücadele veriyor.OsmangaziBelediyesi’nindüzenlediğiyazspor okullarında judo ve taekwondokursuna katılan 92minik öğrenci kurs sonunda katılım sertifikalarını aldı.Minik öğrenciler sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Hamdi Cingil’in elinden aldı. Sertifika alan öğrencileri tebrik eden Cingil, “Osmangazi Belediyemiz Bursa’nın en büyük, Türkiye’nin ise en büyük 5’inci ilçe belediyesi 56 vilayetten büyük, belediyecilik hizmetleriyle ilgili üzerine düşeni teknik ve hizmet anlamında görevlerini yerine getiriyor. Bu hizmetlerini bir araya getirirken sevgili gençlerimizi asla unutmuyor. Yaz ve kış gençlerimizi eğitici spor kursları düzenliyor. 10 bine yakın gencimiz 4 etap halinde yüzme sporuyla tanışırken judo ve taekwondo alanında bugün ilk dönemini tamamladığımız kursumuzu başarıyla bitiren 92 öğrenciye sertifikalarını veriyoruz. Bu kurslar 3 dönemden oluşacak ve yaklaşık 300 genç kardeşimizin judo ve taekwondo, eğitimi almasını sağlamış olacağız” dedi. Judo ve taekwondo kurslarında birinci dönem sona ererken ikinci dönem 24 Temmuz, 11 Ağustos tarihleri arasında, 3 dönem ise 14 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bursa'da Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında ücretsiz düzenlenen kurslarda eğitim gören minik öğrenciler katılım sertifikalarını aldı.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi, bünyesinde bulunan 75 tesiste spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Osmangazi Belediyesi tesislerinde bu zamana kadar 34 branşta 208 milli sporcu kazandırdı.

4 bin 759 lisanslı sporcusu bulunan Osmangazi Belediyesi, 1 olimpiyat, 3 dünya, 76 Avrupa,73Balkan ve 570 Türkiye şampiyonu yetiştirerek önemli başarıya imza atarakbünyesinden şampiyon sporcular çıkarttı.Geleceğinşampiyon sporcularınıyetiştirmek için farklı branşlardaspor kursları açarak buradan yeni şampiyonlarçıkartmak için mücadele veriyor.OsmangaziBelediyesi’nindüzenlediğiyazspor okullarında judo ve taekwondokursuna katılan 92minik öğrenci kurs sonunda katılım sertifikalarını aldı.Minik öğrenciler sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Hamdi Cingil’in elinden aldı.

Sertifika alan öğrencileri tebrik eden Cingil, “Osmangazi Belediyemiz Bursa’nın en büyük, Türkiye’nin ise en büyük 5’inci ilçe belediyesi 56 vilayetten büyük, belediyecilik hizmetleriyle ilgili üzerine düşeni teknik ve hizmet anlamında görevlerini yerine getiriyor. Bu hizmetlerini bir araya getirirken sevgili gençlerimizi asla unutmuyor. Yaz ve kış gençlerimizi eğitici spor kursları düzenliyor. 10 bine yakın gencimiz 4 etap halinde yüzme sporuyla tanışırken judo ve taekwondo alanında bugün ilk dönemini tamamladığımız kursumuzu başarıyla bitiren 92 öğrenciye sertifikalarını veriyoruz. Bu kurslar 3 dönemden oluşacak ve yaklaşık 300 genç kardeşimizin judo ve taekwondo, eğitimi almasını sağlamış olacağız” dedi.

Judo ve taekwondo kurslarında birinci dönem sona ererken ikinci dönem 24 Temmuz, 11 Ağustos tarihleri arasında, 3 dönem ise 14 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop