vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TARİŞ'ten Manisa Büyükşehir'e ziyaret

24.06.2024 - 18:21, Güncelleme: 24.06.2024 - 18:21 12517+ kez okundu.
 

TARİŞ'ten Manisa Büyükşehir'e ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, TARİŞ İzmir Üst Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Onur, Salihli TARİŞ Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.MANİSA (İGFA) - Tarımda hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahseden Başkan Ferdi Zeyrek, “Lisanslı depoculuğu da yaymamız gerekiyor. TARİŞ olsun, borsalar olsun, Büyükşehir’in gücüyle birlik olup üreticinin yüzünü güldürmemiz lazım” ifadelerini kullandı. TARİŞ İzmir Üst Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Onur, Salihli TARİŞ Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in konuğu oldu. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Ferdi Zeyrek, tarımda hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahsetti. Tarım konusunda çok ciddi çalışmalar halinde olduklarını ifade eden Başkan Ferdi Zeyrek, “Şu anda Manisa’nın ürün haritasını, toprak analiz haritasını ve yer altı suyu haritasını çıkartıyoruz. Bunları üst üste koyduğumuzda yaklaşık 1 yıl sonra siz, telefondan girdiğinizde bağın, bahçenin doğru sulanıp sulanmadığını, yeterli gübrenin atılıp atılmadığını ve yaprak genişliğinden ne kadar rekolteye ulaşacağına kadar görebileceksiniz. Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir hizmet sunacağız. Bunu sunduğumuzda tahmini rekolte de belli olacak. Rekolte tahmininden sonra da ürünleri daha katma değerli hale getirmek lazım. Kooperatifler aracılığıyla üreticiye bir daha destek vermek lazım. Biz buna çalışıyoruz şu anda. İnşallah pilot bölge olarak bir bölge seçip bunu aktif hale getireceğiz. Ticaret Borsası ile görüşme halindeyiz. Lisanslı depoculuğu artık yaymamız gerekiyor. Sizin de yükünüzü hafifletecektir bu. Bu konuda çalışmalarımız var. TARİŞ olsun, borsalar olsun, Büyükşehir’in gücüyle birlik olup üreticinin yüzünü güldürmemiz lazım” ifadelerini kullandı. TARİŞ İzmir Üst Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Onur ise, “TARİŞ olarak her zaman yanınızdayız. Bize düşen ne varsa TARİŞ olarak bunu yaparız. Bizim de düşüncelerimizde vardı lisanslı depoculuk, sizinle beraber olduğunda daha rahat olur, daha güzel olur” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, TARİŞ İzmir Üst Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Onur, Salihli TARİŞ Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

MANİSA (İGFA) - Tarımda hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahseden Başkan Ferdi Zeyrek, “Lisanslı depoculuğu da yaymamız gerekiyor. TARİŞ olsun, borsalar olsun, Büyükşehir’in gücüyle birlik olup üreticinin yüzünü güldürmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

TARİŞ İzmir Üst Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Onur, Salihli TARİŞ Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in konuğu oldu. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Ferdi Zeyrek, tarımda hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahsetti.

Tarım konusunda çok ciddi çalışmalar halinde olduklarını ifade eden Başkan Ferdi Zeyrek, “Şu anda Manisa’nın ürün haritasını, toprak analiz haritasını ve yer altı suyu haritasını çıkartıyoruz. Bunları üst üste koyduğumuzda yaklaşık 1 yıl sonra siz, telefondan girdiğinizde bağın, bahçenin doğru sulanıp sulanmadığını, yeterli gübrenin atılıp atılmadığını ve yaprak genişliğinden ne kadar rekolteye ulaşacağına kadar görebileceksiniz. Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir hizmet sunacağız. Bunu sunduğumuzda tahmini rekolte de belli olacak. Rekolte tahmininden sonra da ürünleri daha katma değerli hale getirmek lazım. Kooperatifler aracılığıyla üreticiye bir daha destek vermek lazım. Biz buna çalışıyoruz şu anda. İnşallah pilot bölge olarak bir bölge seçip bunu aktif hale getireceğiz. Ticaret Borsası ile görüşme halindeyiz. Lisanslı depoculuğu artık yaymamız gerekiyor. Sizin de yükünüzü hafifletecektir bu. Bu konuda çalışmalarımız var. TARİŞ olsun, borsalar olsun, Büyükşehir’in gücüyle birlik olup üreticinin yüzünü güldürmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

TARİŞ İzmir Üst Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Onur ise, “TARİŞ olarak her zaman yanınızdayız. Bize düşen ne varsa TARİŞ olarak bunu yaparız. Bizim de düşüncelerimizde vardı lisanslı depoculuk, sizinle beraber olduğunda daha rahat olur, daha güzel olur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop