vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İzmir'de eş zamanlı bayi denetimi

04.08.2024 - 09:44, Güncelleme: 04.08.2024 - 09:44 444+ kez okundu.
 

İzmir'de eş zamanlı bayi denetimi

İzmir'de eş zamanlı bitki koruma ürünleri bayi denetimleri yapıldı. Denetimlerde son kullanım tarihi geçmiş 58 kg ve 107 litre bitki koruma ürünü yed-i emine alınarak 3 bayiye 219 bin 414 TL idari para cezası uygulandı.İZMİR (İGFA) - 318 Ruhsatlı Bitki Koruma Ürünleri Bayiinde yapılan eş zamanlı denetimlerde son kullanım tarihi geçmiş olan 58 kg ve107 litre bitki koruma ürünü yed-i emine alınarak 3 bayiye 219 bin 414 lira İdari Para Cezası uygulandı. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, bitki koruma ürünleri ile ilgili olarak Bakanlığımıza yapılan değerlendirmeler sonucunda,  bitki koruma ürünlerinin satışı ve depolanması ile ilgili daha etkili kontrol yapılmasına yönelik planlamalar kapsamında;  16 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında bitki koruma ürünlerinin satışı ve depolanmasına yönelik ülke genelinde eş zamanlı kontrol yapılmasına karar verildiğini anımsattı. Şahin, 2019 yılında yürürlüğe giren bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ile depolanmasıyla ilgili yönetmelik kapsamında il ve ilçedeki ruhsatlı bitki koruma ürünleri bayilerinin yıllık denetimlerinin bakanlığa yetkilendirilmiş personel tarafından yılda en az 2 kez yapıldığını belirterek, "İl ve ilçelerimizde Müdürlüğümüzce ruhsatlandırılmış toplam 318 Ruhsatlı Bitki Koruma Ürünleri Bayimiz bulunmaktadır. Bu ruhsatlı bayiler dışında Bitki Koruma ürünlerinin satışı veya bulundurulması yasaktır" dedi. Yapılan eş zamanlı denetimlerde; bakanlıktan onay almamış kayıt dışı ve izinsiz bitki koruma ürünü satış veya depolamayerlerinin bulunup bulunmadığı, kullanımı sonlandırılmış, sahte, kaçak ve ruhsatsız bitki koruma ürünlerinin satışının yapılıp yapılmadığı, pazarlarda, özel araçlarda seyyar veya gezgin satıcılar tarafından satılıp satılmadığı,  ürünlerin internet üzerinden satışının yapılıp yapılmadığı denetlendi.

İzmir'de eş zamanlı bitki koruma ürünleri bayi denetimleri yapıldı. Denetimlerde son kullanım tarihi geçmiş 58 kg ve 107 litre bitki koruma ürünü yed-i emine alınarak 3 bayiye 219 bin 414 TL idari para cezası uygulandı.

İZMİR (İGFA) - 318 Ruhsatlı Bitki Koruma Ürünleri Bayiinde yapılan eş zamanlı denetimlerde son kullanım tarihi geçmiş olan 58 kg ve107 litre bitki koruma ürünü yed-i emine alınarak 3 bayiye 219 bin 414 lira İdari Para Cezası uygulandı.

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, bitki koruma ürünleri ile ilgili olarak Bakanlığımıza yapılan değerlendirmeler sonucunda,  bitki koruma ürünlerinin satışı ve depolanması ile ilgili daha etkili kontrol yapılmasına yönelik planlamalar kapsamında;  16 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında bitki koruma ürünlerinin satışı ve depolanmasına yönelik ülke genelinde eş zamanlı kontrol yapılmasına karar verildiğini anımsattı.

Şahin, 2019 yılında yürürlüğe giren bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ile depolanmasıyla ilgili yönetmelik kapsamında il ve ilçedeki ruhsatlı bitki koruma ürünleri bayilerinin yıllık denetimlerinin bakanlığa yetkilendirilmiş personel tarafından yılda en az 2 kez yapıldığını belirterek, "İl ve ilçelerimizde Müdürlüğümüzce ruhsatlandırılmış toplam 318 Ruhsatlı Bitki Koruma Ürünleri Bayimiz bulunmaktadır. Bu ruhsatlı bayiler dışında Bitki Koruma ürünlerinin satışı veya bulundurulması yasaktır" dedi.

Yapılan eş zamanlı denetimlerde; bakanlıktan onay almamış kayıt dışı ve izinsiz bitki koruma ürünü satış veya depolamayerlerinin bulunup bulunmadığı, kullanımı sonlandırılmış, sahte, kaçak ve ruhsatsız bitki koruma ürünlerinin satışının yapılıp yapılmadığı, pazarlarda, özel araçlarda seyyar veya gezgin satıcılar tarafından satılıp satılmadığı,  ürünlerin internet üzerinden satışının yapılıp yapılmadığı denetlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop