vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İngiliz yüzücülerin tercih Bozburun

28.08.2024 - 12:13, Güncelleme: 28.08.2024 - 12:13 579 kez okundu.
 

İngiliz yüzücülerin tercih Bozburun

Bozburun, İngiliz yüzücü gruplarının antrenman rotasına girdi. 2023 yılında WilusaTur ile yapılan anlaşma sonucunda, İngiliz yüzücüler Ekim ayı sonu itibariyle Bozburun’a gelerek, Dolphin Boutique Hotel’de konaklayacak ve Marmaris’e bağlı Bozburun’un eşsiz koylarında kamp yaparak uluslararası yarışmalara hazırlanacaklar.İSTANBUL (İGFA) - Bozburun Sivil Toplum Ağı Yöneticisi Kemal Doğanyılmaz, bu anlaşmanın bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Bozburun’un doğal güzellikleri ve sakin atmosferi, uluslararası sporcuların dikkatini çekmeye başladı. İngiliz yüzücülerin burayı tercih etmesi, bölgenin turizm potansiyelinin yavaş yavaş keşfedildiğini gösteriyor. Bu tür iş birlikleri, Bozburun’un hem tanıtımına hem de ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır” dedi. Dolphin Boutique Hotel Müdürü Aslı Özdemir, İngiliz yüzücülerle yapılan bu anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bozburun’un sakin ve kristal berraklığındaki koyları, yüzme kampları için ideal bir ortam sunuyor. Otelimizde konaklayacak olan sporcular, bu eşsiz doğada hem antrenman yapacak hem de dinlenme fırsatı bulacak. Bu iş birliği, Bozburun’un spor turizmindeki yerini güçlendirecek önemli bir adım” ifadelerini kullandı. ANTRENMAN VE KAMP PROGRAMI BOZBURUN’DA WilusaTur ile yapılan anlaşma çerçevesinde İngiliz yüzücü grupları, Bozburun’un koylarında kamp yaparak uluslararası yüzme yarışmalarına hazırlanacak. Bölgenin sakinliği ve temiz sularının, sporcuların performansını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. Bu organizasyonun Bozburun’un spor turizmi açısından önemini artıracağına inanan Doğanyılmaz, “Bölgemizin sunduğu doğal imkanlar, bu tür uluslararası etkinliklerin merkezi olma yolunda bize büyük fırsatlar sunuyor” dedi. Aslı Özdemir, Bozburun’un sahip olduğu eşsiz doğa ve sakinliğin spor turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, ilerleyen dönemde benzer organizasyonları bölgeye çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Özdemir, “Bu anlaşma, sadece bir başlangıç. Bozburun’u uluslararası sporcular için tercih edilen bir merkez haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Bozburun, İngiliz yüzücü gruplarının antrenman rotasına girdi. 2023 yılında WilusaTur ile yapılan anlaşma sonucunda, İngiliz yüzücüler Ekim ayı sonu itibariyle Bozburun’a gelerek, Dolphin Boutique Hotel’de konaklayacak ve Marmaris’e bağlı Bozburun’un eşsiz koylarında kamp yaparak uluslararası yarışmalara hazırlanacaklar.

İSTANBUL (İGFA) - Bozburun Sivil Toplum Ağı Yöneticisi Kemal Doğanyılmaz, bu anlaşmanın bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Bozburun’un doğal güzellikleri ve sakin atmosferi, uluslararası sporcuların dikkatini çekmeye başladı. İngiliz yüzücülerin burayı tercih etmesi, bölgenin turizm potansiyelinin yavaş yavaş keşfedildiğini gösteriyor. Bu tür iş birlikleri, Bozburun’un hem tanıtımına hem de ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

Dolphin Boutique Hotel Müdürü Aslı Özdemir, İngiliz yüzücülerle yapılan bu anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bozburun’un sakin ve kristal berraklığındaki koyları, yüzme kampları için ideal bir ortam sunuyor. Otelimizde konaklayacak olan sporcular, bu eşsiz doğada hem antrenman yapacak hem de dinlenme fırsatı bulacak. Bu iş birliği, Bozburun’un spor turizmindeki yerini güçlendirecek önemli bir adım” ifadelerini kullandı.

ANTRENMAN VE KAMP PROGRAMI BOZBURUN’DA

WilusaTur ile yapılan anlaşma çerçevesinde İngiliz yüzücü grupları, Bozburun’un koylarında kamp yaparak uluslararası yüzme yarışmalarına hazırlanacak. Bölgenin sakinliği ve temiz sularının, sporcuların performansını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. Bu organizasyonun Bozburun’un spor turizmi açısından önemini artıracağına inanan Doğanyılmaz, “Bölgemizin sunduğu doğal imkanlar, bu tür uluslararası etkinliklerin merkezi olma yolunda bize büyük fırsatlar sunuyor” dedi.

Aslı Özdemir, Bozburun’un sahip olduğu eşsiz doğa ve sakinliğin spor turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, ilerleyen dönemde benzer organizasyonları bölgeye çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Özdemir, “Bu anlaşma, sadece bir başlangıç. Bozburun’u uluslararası sporcular için tercih edilen bir merkez haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop