vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İstanbullulara AKOM'dan uyarı!

20.09.2024 - 10:46, Güncelleme: 20.09.2024 - 10:46 73 kez okundu.
 

İstanbullulara AKOM'dan uyarı!

AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinde etkisini artıracak kuvvetli sağanak yağış için uyardı. Yağışların Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar devam etmesi ve yer yer kuvvetli gök gürültülü olması bekleniyor. Sonbahar yağmurları Aralık ayına kadar sürecek.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’dan İstanbul için 21 Eylül Cumartesi akşam saat 17.00’ye kadar aralıklarla devam edecek sağanak ve gök gürültülü yağmur uyarısı geldi. Bölgesel olarak başlayan yağışların akşam saatlerinden itibaren il genelinde yayılarak yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olacağı ve yerel olarak kuvvetli şekilde (15-35 kg/m2) etkili olabileceği tahmin ediliyor. Güne 19°C civarında seyreden hava sıcaklıkları ile birlikte Çatalca ve Silivri’nin kuzey bölgelerinde kısa süreli kuvvetli sağanak yağmurlu, diğer yerlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzüyle başlandı. Hali hazırda bölgesel olarak görülen yağışların akşam saatlerinden itibaren il genelinde yayılarak yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. ŞEHİR MERKEZİNDE KUVVETLİ KARADENİZ KIYISINDA ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR Cumartesi akşam saatlerine kadar görülecek yağışların şehir merkezine kuvvetli (20/40kg/m2), Karadeniz kıyısı olan kuzey bölgelerimizde çok kuvvetli (40/70kg/m2) olabileceği öngörülürken sıcaklıkların 20-23°C aralığında serin seyredeceği öngörülüyor. SONBAHAR YAĞMURLARI ARALIK AYINA DEK SÜRECEK Sonbahar mevsiminde kara ile deniz suyu sıcaklık farkı nedeniyle yağışın şiddeti ve miktarı artacağı için sel ve taşkın hadiselere meydana gelebiliyor. Deniz suyu ile hava sıcaklığının dengeye geleceği Aralık ayına kadar sonbahar yağmurlarının görülmesi bekleniyor. İstanbul’da hava sıcaklıklarının 21 Eylül’e kadar mevsim normalleri civarı ile 1-3°C altında, 22-30 Eylül tarihleri arasında mevsim normalleri civarı ile 1-3°C üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinde etkisini artıracak kuvvetli sağanak yağış için uyardı. Yağışların Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar devam etmesi ve yer yer kuvvetli gök gürültülü olması bekleniyor. Sonbahar yağmurları Aralık ayına kadar sürecek.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’dan İstanbul için 21 Eylül Cumartesi akşam saat 17.00’ye kadar aralıklarla devam edecek sağanak ve gök gürültülü yağmur uyarısı geldi.

Bölgesel olarak başlayan yağışların akşam saatlerinden itibaren il genelinde yayılarak yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olacağı ve yerel olarak kuvvetli şekilde (15-35 kg/m2) etkili olabileceği tahmin ediliyor.

Güne 19°C civarında seyreden hava sıcaklıkları ile birlikte Çatalca ve Silivri’nin kuzey bölgelerinde kısa süreli kuvvetli sağanak yağmurlu, diğer yerlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzüyle başlandı. Hali hazırda bölgesel olarak görülen yağışların akşam saatlerinden itibaren il genelinde yayılarak yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

ŞEHİR MERKEZİNDE KUVVETLİ KARADENİZ KIYISINDA ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Cumartesi akşam saatlerine kadar görülecek yağışların şehir merkezine kuvvetli (20/40kg/m2), Karadeniz kıyısı olan kuzey bölgelerimizde çok kuvvetli (40/70kg/m2) olabileceği öngörülürken sıcaklıkların 20-23°C aralığında serin seyredeceği öngörülüyor.

SONBAHAR YAĞMURLARI ARALIK AYINA DEK SÜRECEK

Sonbahar mevsiminde kara ile deniz suyu sıcaklık farkı nedeniyle yağışın şiddeti ve miktarı artacağı için sel ve taşkın hadiselere meydana gelebiliyor. Deniz suyu ile hava sıcaklığının dengeye geleceği Aralık ayına kadar sonbahar yağmurlarının görülmesi bekleniyor.

İstanbul’da hava sıcaklıklarının 21 Eylül’e kadar mevsim normalleri civarı ile 1-3°C altında, 22-30 Eylül tarihleri arasında mevsim normalleri civarı ile 1-3°C üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop