vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Atölyede ürettikleri kağıt ve mürekkeple Haiku yazdılar

26.09.2022 - 11:45, Güncelleme: 26.09.2022 - 11:45 1227+ kez okundu.
 

Atölyede ürettikleri kağıt ve mürekkeple Haiku yazdılar

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlenlediği “Kağıttan mürekkebe mürekkepten şiire” atölyesine katılanlar önce kağıt ve mürekkep yapmayı öğrendi, ardından da bu ürettiklerini kullanarak Japon şiir sanatı olan Haiku yazarak farklı bir deneyim yaşadı.
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlenlediği “Kağıttan mürekkebe mürekkepten şiire” atölyesine katılanlar önce kağıt ve mürekkep yapmayı öğrendi, ardından da bu ürettiklerini kullanarak  Japon şiir sanatı olan Haiku yazarak farklı bir deneyim yaşadı.   Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün  hafta sonunda düzenlediği  “Kağıttan mürekkebe mürekkepten şiire” etkinliği Misi Sanat Kahvesi ve Nilüfer Belediyesi Edebiyat Müzesi’nde gerçekleşti. Atölyeye katılanlar, kağıt yapım ustaları İnan Mayıs Aru ve Aysen Çoluk eğitmenliğinde kağıt ve mürekkep yapmanın inceliklerini öğrendi. Geri dönüşüm kağıtlarından ve bitki liflerinden kağıt, meşe tohumuyla da mürekkep yapmayı öğrenen atölye katılımcıları üretimleriyle Japon şiir sanatı Haiku yazmayı öğrendi.   Atölyeye katılanlar farklı bir deneyim yaşadı. Atölyeye gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten kağıt yapım ustası İnan Mayıs Aru, “Atölyemizde kendi kağıtlarımızı ürettik. Çeşitli bitkilerin liflerinden  de kağıt yapmayı öğrettik. Yaptığımız kağıtların üzerine mürekkeple Japon şiir sanatı olan Haiku örnekleri yazıyoruz. Her  türlü atık kağıt, büro atıkları, fotokopi atıkları, gazete kağıtları, eski kullanılmayan kitapları geri dönüştürüyoruz. Aynı zamanda lif kaynağı olan her türlü bitkilerden de kağıt yapabiliyoruz. Tabi geleneksel kağıt yapım teknikleri geri dönüşümden biraz farklı. Bu Atölyede onun da inceliklerini işliyoruz. Doğayla dünyayla nasıl uyumlu oluruz derdinden buralara geldik” ifadelerini kullandı.  
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlenlediği “Kağıttan mürekkebe mürekkepten şiire” atölyesine katılanlar önce kağıt ve mürekkep yapmayı öğrendi, ardından da bu ürettiklerini kullanarak Japon şiir sanatı olan Haiku yazarak farklı bir deneyim yaşadı.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlenlediği “Kağıttan mürekkebe mürekkepten şiire” atölyesine katılanlar önce kağıt ve mürekkep yapmayı öğrendi, ardından da bu ürettiklerini kullanarak  Japon şiir sanatı olan Haiku yazarak farklı bir deneyim yaşadı.

 

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün  hafta sonunda düzenlediği  “Kağıttan mürekkebe mürekkepten şiire” etkinliği Misi Sanat Kahvesi ve Nilüfer Belediyesi Edebiyat Müzesi’nde gerçekleşti. Atölyeye katılanlar, kağıt yapım ustaları İnan Mayıs Aru ve Aysen Çoluk eğitmenliğinde kağıt ve mürekkep yapmanın inceliklerini öğrendi. Geri dönüşüm kağıtlarından ve bitki liflerinden kağıt, meşe tohumuyla da mürekkep yapmayı öğrenen atölye katılımcıları üretimleriyle Japon şiir sanatı Haiku yazmayı öğrendi.

 

Atölyeye katılanlar farklı bir deneyim yaşadı. Atölyeye gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten kağıt yapım ustası İnan Mayıs Aru, “Atölyemizde kendi kağıtlarımızı ürettik. Çeşitli bitkilerin liflerinden  de kağıt yapmayı öğrettik. Yaptığımız kağıtların üzerine mürekkeple Japon şiir sanatı olan Haiku örnekleri yazıyoruz. Her  türlü atık kağıt, büro atıkları, fotokopi atıkları, gazete kağıtları, eski kullanılmayan kitapları geri dönüştürüyoruz. Aynı zamanda lif kaynağı olan her türlü bitkilerden de kağıt yapabiliyoruz. Tabi geleneksel kağıt yapım teknikleri geri dönüşümden biraz farklı. Bu Atölyede onun da inceliklerini işliyoruz. Doğayla dünyayla nasıl uyumlu oluruz derdinden buralara geldik” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop