vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa Gemlik'te asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarına devam

28.09.2022 - 13:04, Güncelleme: 28.09.2022 - 13:04 1107+ kez okundu.
 

Bursa Gemlik'te asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarına devam

Bursa'da Gemlik Belediyesi asfalt ve parke taş döşemeye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.BURSA (İGFA) - Gemlik'te Hamidiye Mahallesi Altıntaş Sokak, Eşref Dinçer Mahallesi 338, 339 ve Ömer Halisdemir Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması ve Cumhuriyet Mahallesi 398, 400, 406 sokaklarda parke taş çalışması gerçekleştirerek vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırdı. Gemlik Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin şehrin birçok bölgesinde yol yapım çalışmalarına devam ettiğini ve bu çalışmalardan Gemliklilerin mutlu olduğunu söyledi. Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesi olarak ilçenin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Sıcak asfalt ve taş parke çalışmalarımız ile vatandaşlarımızın ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz. Bu yıl 15 farklı bölgede sıcak asfalt çalışması ve yaklaşık 50 bin metrekare taş parke çalışması gerçekleştirdik. İlçemizde sürdürdüğümüz yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Bursa'da Gemlik Belediyesi asfalt ve parke taş döşemeye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Gemlik'te Hamidiye Mahallesi Altıntaş Sokak, Eşref Dinçer Mahallesi 338, 339 ve Ömer Halisdemir Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması ve Cumhuriyet Mahallesi 398, 400, 406 sokaklarda parke taş çalışması gerçekleştirerek vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırdı.

Gemlik Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin şehrin birçok bölgesinde yol yapım çalışmalarına devam ettiğini ve bu çalışmalardan Gemliklilerin mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesi olarak ilçenin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Sıcak asfalt ve taş parke çalışmalarımız ile vatandaşlarımızın ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz. Bu yıl 15 farklı bölgede sıcak asfalt çalışması ve yaklaşık 50 bin metrekare taş parke çalışması gerçekleştirdik. İlçemizde sürdürdüğümüz yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop