vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OEDAŞ’tan Kütahya’nın Gediz ilçesine 100 milyon liralık yatırım

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2022 - 11:42, Güncelleme: 20.10.2022 - 11:29 850+ kez okundu.
 

OEDAŞ’tan Kütahya’nın Gediz ilçesine 100 milyon liralık yatırım

OEDAŞ’tan Kütahya’nın Gediz ilçesine 100 milyon liralık yatırım
OEDAŞ, Kütahya’nın Gediz ilçesinde iki dağıtım merkezi ile 13 adet trafo köşkü yatırımı yaparak, ilçedeki havai hatlı şebekeyi yer altı kablolu şebekeye dönüştürüyor. Bu çerçevede ilçeye 100 milyon liralık yatırım yapan OEDAŞ, gerilim düşümünü önleyerek ve yeni enerji taleplerini karşılayarak, sürdürülebilir enerji arzı performansında artış sağlamayı hedefliyor.Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 2022 yılı yatırımları çerçevesinde Kütahya’nın Gediz ilçesine 100 milyon liralık yatırım gerçekleştiriyor. Gediz ilçesinin Umurbey Mahallesi ve bu mahalle sınırları içinde bulunan sanayi çarşısının yer aldığı bölgedeki havai hatlı şebekenin yer altı kablolu şebekeye dönüştürüleceğini söyleyen OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, “Bu çerçevede bölgeye iki adet dağıtım merkezi ile 13 adet trafo köşkü yatırımı yapıyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile gerilim düşümleri önleneceği gibi yeni enerji talepleri de karşılanacak. Böylece sürdürülebilir enerji arzı performansında artış sağlayacağız. Tüm bu çalışmalar için Gediz ilçemize 100 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz” dedi.“Akıllı sistemlere yatırım yapılıyor”Kütahya’nın geleceğin akıllı şebekelerine sahip, modern ve kaynaklarını verimli kullanan bir şehir olmasına katkı sunmayı hedeflediklerini anlatan Mumcu, Türkiye’nin akıllı sistemler yolculuğunda Kütahya’nın ön sıralarda yer alması hedefiyle yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Mumcu, Kütahya genelinde yılsonuna kadar plansız elektrik kesintilerini yüzde 20 oranında azaltmayı hedeflediklerini belirterek, böylece 2017’den itibaren yapılan yatırımlar neticesinde sürekli ve sürdürülebilir enerji arzı performansındaki artış oranının yüzde 50 olacağını ifade etti.Mumcu ayrıca, 7 gün 24 saat hizmet veren ‘ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, ‘OEDAŞ 186’ mobil uygulaması, tüketici hizmet merkezleri, internet sitesi ve e-posta aracılığıyla tüm vatandaşların iletişime geçebileceğini belirtti.
OEDAŞ’tan Kütahya’nın Gediz ilçesine 100 milyon liralık yatırım
OEDAŞ, Kütahya’nın Gediz ilçesinde iki dağıtım merkezi ile 13 adet trafo köşkü yatırımı yaparak, ilçedeki havai hatlı şebekeyi yer altı kablolu şebekeye dönüştürüyor. Bu çerçevede ilçeye 100 milyon liralık yatırım yapan OEDAŞ, gerilim düşümünü önleyerek ve yeni enerji taleplerini karşılayarak, sürdürülebilir enerji arzı performansında artış sağlamayı hedefliyor.
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 2022 yılı yatırımları çerçevesinde Kütahya’nın Gediz ilçesine 100 milyon liralık yatırım gerçekleştiriyor. Gediz ilçesinin Umurbey Mahallesi ve bu mahalle sınırları içinde bulunan sanayi çarşısının yer aldığı bölgedeki havai hatlı şebekenin yer altı kablolu şebekeye dönüştürüleceğini söyleyen OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, “Bu çerçevede bölgeye iki adet dağıtım merkezi ile 13 adet trafo köşkü yatırımı yapıyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile gerilim düşümleri önleneceği gibi yeni enerji talepleri de karşılanacak. Böylece sürdürülebilir enerji arzı performansında artış sağlayacağız. Tüm bu çalışmalar için Gediz ilçemize 100 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz” dedi.
“Akıllı sistemlere yatırım yapılıyor”
Kütahya’nın geleceğin akıllı şebekelerine sahip, modern ve kaynaklarını verimli kullanan bir şehir olmasına katkı sunmayı hedeflediklerini anlatan Mumcu, Türkiye’nin akıllı sistemler yolculuğunda Kütahya’nın ön sıralarda yer alması hedefiyle yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Mumcu, Kütahya genelinde yılsonuna kadar plansız elektrik kesintilerini yüzde 20 oranında azaltmayı hedeflediklerini belirterek, böylece 2017’den itibaren yapılan yatırımlar neticesinde sürekli ve sürdürülebilir enerji arzı performansındaki artış oranının yüzde 50 olacağını ifade etti.
Mumcu ayrıca, 7 gün 24 saat hizmet veren ‘ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, ‘OEDAŞ 186’ mobil uygulaması, tüketici hizmet merkezleri, internet sitesi ve e-posta aracılığıyla tüm vatandaşların iletişime geçebileceğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop