vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ormandaki Kulübe'de yıldızların altında tiyatro keyfi başlıyor 


30.07.2024 - 15:28, Güncelleme: 30.07.2024 - 15:28 192+ kez okundu.
 

Ormandaki Kulübe'de yıldızların altında tiyatro keyfi başlıyor 


Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yaz sezonunu, 1 Ağustos’ta Bir “Kumarbazın Ölüm Kılavuzu’ isimli oyunla açıyor. Balat Ormanı’ndaki, Ormandaki Kulübe Sahnesi’nde, 14 Eylül’e kadar birbirinden değerli oyunlar, tiyatroseverlerle buluşacak. Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, sanatseverleri yaz döneminde de buluşturmaya devam ediyor. Balat Atatürk Ormanı’nda yer alan Ormandaki Kulübe Sahnesi’nde, sanatseverler, yıldızların altında tiyatro keyfi yaşayacak. İki ay sürecek programlara katılanlar, doğanın kucağında  sevilen oyunları izleme imkanı bulacak. Ormandaki Kulübe’nin yaz sezonu açılışı 1 Ağustos’ta NKT’nin ‘Bir Kumarbazın Ölüm Kılavuzu’ isimli eseri ile olacak. Geride bıraktığımız asrın sonunda insanın, düzenin, işçi sınıfının ve bunu yıkmak üzere hayatını bir zar gibi umuda sallayan kumarbazın öyküsünü konu alan oyun, 2-3-15-16 ve 17 Ağustos’ta da izleyicinin karşısına çıkacak. Tek perdelik müzikli oyun Cyrano Rock ise 10 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak. Edmond Rostand'ın klasik eseri Cyrano de Bergerac'tan yola çıkarak Hakkı Ergök'ün kalemi ve Kemal Başar'ın rejisiyle müzikal komediye dönüşüyor. Tiyatro Keyfi'nin uluslararası alana taşıyacağı yeni eseri olarak öne çıkan oyunda, Nurkan Renda'nın müzikleri ve çağdaş yapısı dikkat çekiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunu  “39 Basamak”  ise 22-23 ve 24 Ağustos tarihlerinde Ormandaki Kulübe’de sahnelenecek. John Bucan ve Patrick Barlow’un yazdığı Mehmet Ergen’in çevirdiği oyunun yönetmenliğini Mehmet Ali Açıl yapıyor. Alfred Hitchcock’un filme de çektiği eserde gerilim romanının heyecan yüklü atmosferine, incelikli ama geri planda duran bir mizah dozu ekleniyor. Patrick Barlow, 39 Basamak’ı tiyatroya uyarlarken, bu mizah anlayışını alabildiğine öne çıkarmış, gerilim atmosferinin çevrelediği alabildiğine çılgın bir komedinin izini sürüyor. Birbirinden kıymetli isimlerin rol aldığı  ‘Ben Türkan Saylan’ isimli oyun da Bursa’da izleyici ile buluşacak. Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun oyunu olan ‘Ben Türkan Saylan’, 31 Ağustos’ta Ormandaki Kulübe’de sanatseverlerle buluşacak. Fedakarlığın, aydınlığın, çağdaşlığın, Cumhuriyet ilkelerine bağlılığın en önemli isimlerinden biri olan Türkan Saylan’ın hayatının ele alındığı ve Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği ‘Ben Türkan Saylan’, Şenay Gürler’in incelikli ve içten yorumuyla seyirciyle buluşuyor. Eserin dış sesinde ise Mert Fırat, Berna Laçin, Levent Üzümcü, Uğur Dündar, Ayşe Yüksel, Yetkin Dikinciler ve Revna Sarıkoç’un katkıları bulunuyor. Volkan Çıkıntoğlu’nun yazdığı Güray Dinçol’un yönettiği ‘Kalabalık Duası’ ise Ormandaki Kulübe’de 14 Eylül’de izleyici ile buluşacak. Tolga İskit’in tek kişilik oyunu; yaklaşımları, resim, plastik sanatlar, fotoğraf, çağdaş dans, geleneksel tiyatro, clown, hikaye anlatıcılığı gibi farklı alanlara temas ediyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yaz sezonunu, 1 Ağustos’ta Bir “Kumarbazın Ölüm Kılavuzu’ isimli oyunla açıyor. Balat Ormanı’ndaki, Ormandaki Kulübe Sahnesi’nde, 14 Eylül’e kadar birbirinden değerli oyunlar, tiyatroseverlerle buluşacak.


Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, sanatseverleri yaz döneminde de buluşturmaya devam ediyor. Balat Atatürk Ormanı’nda yer alan Ormandaki Kulübe Sahnesi’nde, sanatseverler, yıldızların altında tiyatro keyfi yaşayacak. İki ay sürecek programlara katılanlar, doğanın kucağında  sevilen oyunları izleme imkanı bulacak.
Ormandaki Kulübe’nin yaz sezonu açılışı 1 Ağustos’ta NKT’nin ‘Bir Kumarbazın Ölüm Kılavuzu’ isimli eseri ile olacak. Geride bıraktığımız asrın sonunda insanın, düzenin, işçi sınıfının ve bunu yıkmak üzere hayatını bir zar gibi umuda sallayan kumarbazın öyküsünü konu alan oyun, 2-3-15-16 ve 17 Ağustos’ta da izleyicinin karşısına çıkacak.
Tek perdelik müzikli oyun Cyrano Rock ise 10 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak. Edmond Rostand'ın klasik eseri Cyrano de Bergerac'tan yola çıkarak Hakkı Ergök'ün kalemi ve Kemal Başar'ın rejisiyle müzikal komediye dönüşüyor. Tiyatro Keyfi'nin uluslararası alana taşıyacağı yeni eseri olarak öne çıkan oyunda, Nurkan Renda'nın müzikleri ve çağdaş yapısı dikkat çekiyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunu  “39 Basamak”  ise 22-23 ve 24 Ağustos tarihlerinde Ormandaki Kulübe’de sahnelenecek. John Bucan ve Patrick Barlow’un yazdığı Mehmet Ergen’in çevirdiği oyunun yönetmenliğini Mehmet Ali Açıl yapıyor. Alfred Hitchcock’un filme de çektiği eserde gerilim romanının heyecan yüklü atmosferine, incelikli ama geri planda duran bir mizah dozu ekleniyor. Patrick Barlow, 39 Basamak’ı tiyatroya uyarlarken, bu mizah anlayışını alabildiğine öne çıkarmış, gerilim atmosferinin çevrelediği alabildiğine çılgın bir komedinin izini sürüyor.


Birbirinden kıymetli isimlerin rol aldığı  ‘Ben Türkan Saylan’ isimli oyun da Bursa’da izleyici ile buluşacak. Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun oyunu olan ‘Ben Türkan Saylan’, 31 Ağustos’ta Ormandaki Kulübe’de sanatseverlerle buluşacak. Fedakarlığın, aydınlığın, çağdaşlığın, Cumhuriyet ilkelerine bağlılığın en önemli isimlerinden biri olan Türkan Saylan’ın hayatının ele alındığı ve Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği ‘Ben Türkan Saylan’, Şenay Gürler’in incelikli ve içten yorumuyla seyirciyle buluşuyor. Eserin dış sesinde ise Mert Fırat, Berna Laçin, Levent Üzümcü, Uğur Dündar, Ayşe Yüksel, Yetkin Dikinciler ve Revna Sarıkoç’un katkıları bulunuyor.
Volkan Çıkıntoğlu’nun yazdığı Güray Dinçol’un yönettiği ‘Kalabalık Duası’ ise Ormandaki Kulübe’de 14 Eylül’de izleyici ile buluşacak. Tolga İskit’in tek kişilik oyunu; yaklaşımları, resim, plastik sanatlar, fotoğraf, çağdaş dans, geleneksel tiyatro, clown, hikaye anlatıcılığı gibi farklı alanlara temas ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop