vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Promosyonda hedef 1 milyar dolarlık ihracat

02.08.2023 - 09:28, Güncelleme: 02.08.2023 - 09:28 960+ kez okundu.
 

Promosyonda hedef 1 milyar dolarlık ihracat

Firmaların tanıtım ve reklam ürünleri ihtiyaçlarına tek adresten çözüm sunmayı hedefleyen PROMOGIFT İstanbul, 21-24 Eylül 2023 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.İSTANBUL (İGFA) - Tarsus Fuarcılık ile iş birliği kapsamında bu yıl ilk kez ayrı bir fuar olarak gerçekleştirecekleri organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan PROMASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karatemiz, “Sektör olarak 2023’ü 1 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyoruz. Yurt içi ve yurt dışından binlerce doğrudan satın almacının geleceği PROMOGIFT İstanbul, promosyon firmalarımıza yeni bağlantı fırsatları yaratacak. Fuarın, ihracat hedefimize milyonlarca dolarlık katkı sağlamasını öngörüyoruz” dedi. En çok yurt dışı satışların başta Almanya olmak üzere Avrupa Birliği ülkelerine gerçekleştirdiği belirten Karatemiz, "Yerli üreticilerin katılımcı olarak yerini aldığı PROMOGIFT İstanbul 2023’e farklı coğrafyalardan doğrudan satın almacılar gelecek. Dolayısıyla sektörümüz, fuarda hem mevcut pazarlarını daha da güçlendirme hem de yeni iş bağlantıları ve farklı ihracat kanalları kazanma fırsatı bulacak” diye konuştu. Türkiye’nin gerek konumu, gerek tasarım ve üretim gücü, gerekse maliyet avantajıyla, pek çok sektörde uluslararası ölçekte rekabet gücünün bulunduğunu vurgulayan Karatemiz, özellikle yeni tedarik rotaları arayan ülkelerin, promosyon sektöründe de Türkiye’yi önemli bir partner olarak gördüğünü kaydetti.

Firmaların tanıtım ve reklam ürünleri ihtiyaçlarına tek adresten çözüm sunmayı hedefleyen PROMOGIFT İstanbul, 21-24 Eylül 2023 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.

İSTANBUL (İGFA) - Tarsus Fuarcılık ile iş birliği kapsamında bu yıl ilk kez ayrı bir fuar olarak gerçekleştirecekleri organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan PROMASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karatemiz, “Sektör olarak 2023’ü 1 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyoruz. Yurt içi ve yurt dışından binlerce doğrudan satın almacının geleceği PROMOGIFT İstanbul, promosyon firmalarımıza yeni bağlantı fırsatları yaratacak. Fuarın, ihracat hedefimize milyonlarca dolarlık katkı sağlamasını öngörüyoruz” dedi.

En çok yurt dışı satışların başta Almanya olmak üzere Avrupa Birliği ülkelerine gerçekleştirdiği belirten Karatemiz, "Yerli üreticilerin katılımcı olarak yerini aldığı PROMOGIFT İstanbul 2023’e farklı coğrafyalardan doğrudan satın almacılar gelecek. Dolayısıyla sektörümüz, fuarda hem mevcut pazarlarını daha da güçlendirme hem de yeni iş bağlantıları ve farklı ihracat kanalları kazanma fırsatı bulacak” diye konuştu.

Türkiye’nin gerek konumu, gerek tasarım ve üretim gücü, gerekse maliyet avantajıyla, pek çok sektörde uluslararası ölçekte rekabet gücünün bulunduğunu vurgulayan Karatemiz, özellikle yeni tedarik rotaları arayan ülkelerin, promosyon sektöründe de Türkiye’yi önemli bir partner olarak gördüğünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop