vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şile'de Ahmet Şafak fırtınası

31.08.2023 - 11:05, Güncelleme: 31.08.2023 - 11:05 998+ kez okundu.
 

Şile'de Ahmet Şafak fırtınası

İstanbul Şile'de gün boyu süren 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, ünlü Sanatçı Ahmet Şafak konseriyle adeta doruğa çıktı.İSTANBUL (İGFA) - 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü Şile’de keyifli etkinlikler ve dopdolu bir program eşliğinde kutlandı. Şile Belediyesi tarafından düzenlenen Klasik Araç Sergisi, Spor Akademisi Kapanış Programı ve Zafer Korteji ile gün boyu devam eden bayram coşkusu, ünlü Sanatçı Ahmet Şafak konseriyle tavan yaptı. Kent Meydanı’nda düzenlenen konsere Şilelilerin katılımı oldukça yoğun oldu. Ellerinde Türk Bayrakları ile etkinliği izlemeye gelen binlerce kişi, konser alanını kırmızı beyaz renklere bürüdü. 1,5 saati aşkın süren konserde Sanatçı Ahmet Şafak, en güzel eserleriyle adeta kulaklarının pasını sildi. Şile, Ahmet Şafak konseriyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek, unutulmaz bir gece yaşadı. AHMET ŞAFAK’TAN MUHTEŞEM “SAMANYOLU” ŞARKISI YORUMU Şile’de büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Sanatçı Ahmet Şafak, kendi bestelerinin yanı sıra Şile konserine özel olarak Berkant’ın “Samanyolu” şarkısını seslendirdi. Şafak, sahnede ilk kez seslendirdiği “Samanyolu” şarkısını, izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan söyledi. Sanatçı Ahmet Şafak’ın başarılı “Samanyolu” yorumu, katılımcılardan büyük alkış aldı.

İstanbul Şile'de gün boyu süren 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, ünlü Sanatçı Ahmet Şafak konseriyle adeta doruğa çıktı.

İSTANBUL (İGFA) - 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü Şile’de keyifli etkinlikler ve dopdolu bir program eşliğinde kutlandı.

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen Klasik Araç Sergisi, Spor Akademisi Kapanış Programı ve Zafer Korteji ile gün boyu devam eden bayram coşkusu, ünlü Sanatçı Ahmet Şafak konseriyle tavan yaptı. Kent Meydanı’nda düzenlenen konsere Şilelilerin katılımı oldukça yoğun oldu. Ellerinde Türk Bayrakları ile etkinliği izlemeye gelen binlerce kişi, konser alanını kırmızı beyaz renklere bürüdü. 1,5 saati aşkın süren konserde Sanatçı Ahmet Şafak, en güzel eserleriyle adeta kulaklarının pasını sildi. Şile, Ahmet Şafak konseriyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek, unutulmaz bir gece yaşadı.

AHMET ŞAFAK’TAN MUHTEŞEM “SAMANYOLU” ŞARKISI YORUMU

Şile’de büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Sanatçı Ahmet Şafak, kendi bestelerinin yanı sıra Şile konserine özel olarak Berkant’ın “Samanyolu” şarkısını seslendirdi. Şafak, sahnede ilk kez seslendirdiği “Samanyolu” şarkısını, izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan söyledi. Sanatçı Ahmet Şafak’ın başarılı “Samanyolu” yorumu, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop